Preluam firme cu datorii in toata Romania

A.1. Problema datoriilor dvs. se poate rezolva prin cesiunea partilor sociale, schimbare administrator si schimbare sediu social.  

1.1. Va preluam toate datoriile pe care le are societatea dumneavoastra la urmatorii: ANAF, TVA, Impozit pe profit, impozit pe venit, impozit pe dividende, impozite pe salarii, CAS, CASS, datorii la diversi furnizori sau la salariati leasing-uri sau credite.

A.2.  Operatiile se mai sus se finalizeaza cu proces-verbal de predare primire!.

A.3. Pentru ca procedura de preluare a societatii este sigura si 100% legala lucram pe baza de contract si factura fiscala cu plata prin banca sau numerar.

A.4. Daca insolventa societatii este iminenta trebuie sa schimbam cat mai repede administratorul, cat mai repede asociatul si cat mai repede sediul deoarece exista riscul de atragerea raspunderii administratorului care se afla in functie ln momentul intrarii in insolventa.

A.5. Daca societatea se afla deja in insolventa putem schimba doar administratorul special (adica pe dvs) cu un alt administrator special dar asta se poate face doar cu acordul administratorului judiciar.

A.6. Daca societatea se afla in prag de insolvabilitate trebuie cesionata cat mai urgent. Exista riscul de atragere a raspunderii pentrui cel care se afla in functie ln momentul declararii starii de  insolvabilitate.

A.7. Daca societatea mai are active imobilizate, stocuri de marfa, autoturisme, obiecte de inventar este recomandat sa se transfere dreptul de proprietate inainte de cesiune. Pe noi ne intereseaza doar sa schimbam administratorul asociatul si sediul practic sa va scapam de datorii.

 

A.8. Ca si servicii suplimentare va putem oferi:

9.1. Recuperari sau cumparari creante: https://www.quantum.com.ro/recuperari-creante
9.2. Credite persoane juridice www.quantum.com.ro
9.3. Servicii de contabilitate/optimizare fiscala www.qinvent.ro
9.4. Inchiriere birouri cu 100 de Euro/luna https://bit.ly/birouri-de-inchiriat
9.5. Infiintari societati comerciale. https://registru.eu/infiintare-fir

 

Preluam firme cu datorii, 100% LEGAL-RAPID-IEFTIN-SIGUR! Toata operatiunea dureaza 10 zile lucratoare!

!!!Oferim cea mai SIMPLA, RAPIDA si IEFTINA operatiune de a scapa de o firma pe care ai acumulat datorii fara a Anaf-ul sau alt creditor sa depuna opozitie.

Din fericire, in Romania exista cadru legal care protejeaza administratorii sau asociatii unei societati fata de raspunderea patrimoniala in cazul in care au acumulat datorii pe firma si ati intrat in incapacitate de plata.

Asiguram reprezentarea la eventualele controale ale institutiilor statului: ANAF, ITM, ANTIFRAUDA, GARDA DE MEDIU, POLITIA COMUNITARA

REZULTAT GARANTAT-SUNTEM EXPERTI IN CESIOANREA SOCIETATILOR CU DATORII.

 Din anul 2000  AM CESIONAT PESTE 3000 DE SOCIETATI!

Procedura de preluare a firmei dvs.

Acte necesare cesiunii:

Poza la certificatul de inregistrare al societatii.
Poza la Ci-urile (buletinele) asociatilor.
Contractul de prestari servicii semnat.
Factura de prestari sercicii semnata.
Avansul sau plata integrala (cash sau prin banca).
O procura notariala prin care sa-l mandatati pe juristul firmei noastre sa depuna actele la Registrul Comertului.

Verificam obligatoriu inainte de cesiune:

 • Existenta Biletelor la Ordin avalizate fara acoperire – va raspunde avalistul (persoana care a semnat in stanga sus, cu exceptia situatiei in care creditorul accepta schimbarea avalistului)
 • Creditele bancare cu ipoteca – Pana la achitare nu se poate radia ipoteca

Garantam urmatoarele:

 • Preluam toate datoriile societatii indiferent de cuantumul acestora.
 • Depunem in continuare declaratiile fiscale.
 • Cesiunea se face respectand toate normele legale in vigoare.
 • Toate actele care intocmesc sub semnatura privata si/sau in forma autentica la notariat si avocat si se depun la Registrul Comertului.
 • Noii asociati/administratori reprezinta societatea in eventualitatea unor contoale ulterioare cesiunii: ANAF. ANTIFRAUDA, GARDA DE MEDIU, PRIMARII, ITM, Creditori etc.
 • Schimbam sediul social se muta intr-una dintre locatiile noastre.
 • Punctele de lucru se radiaza.
 

Serviciul de cesiune cuprinde:

 • Onorariu avocat;
 • Taxa gazduire sediu social;
 • Onorariu identificare cesionar;
 • Taxe Registrul Comertului;

Nota Bene:

 • procedura completa de cesiune dureaza cca 5 zile;
 • preluam orice societate comerciala indiferent de cuantumul datoriilor incepand cu 1 de euro pana la 100.000.000.000 de euro.
 • onorariul este fix si nu se modifica in functie de datoriile societatii.
 • pentru o societate pe actiuni onorariul este de 20.000 de lei pentru schimbarea consilului de administratie si pentru cesiunea actiunilor.
 • nu preluam societati in care asociatii, administratorii, sau alte persoane au comis infractiuni de evaziune fiscala, spalarea banilor, delapidare sau alte infractiuni economice in cadrul societatii.Pentru astfel de situatii putem schimba doar administratorul si sediul in vederea preluarii datoriilor societatii. 
 • Contact: 0733 493 971

  Discounturile se aplica in functie de mai multe firme.

Call Now Button